Despre noi

De mai bine de 60 de ani, Polaris construieste vehicule care nu-ti ofera doar posibilitatea de miscare, ci si calea catre evadare, o pauza in rutina zilnica, o iesire din obisnuit, un moment de libertate.

 

Cu vanzari anuale in 2014 de 4,5 miliarde USD. Folosindu-se de design si inginerie de ultima ora, construieste si distribuie pe plan international snowmobile, ATV-uri, vehiculele RANGER si motociclete Victory si Indian pentru uz recreational si utilitar. Compania produce de asemenea o linie de vehicule electrice si de mici dimensiuni impreuna cu brandurile Motorcars Global Electric (GEM), Goupil Industrie SA si Aixam Mega.

 

Polaris are distribuitori in Statele Unite si distribuitori internationali, 1600 dealeri independenti in America de Nord, 11 subsidiare, 43 de distribuitori independenti in 130 de tari. Asadar, a fost o cursa distractiva, iar dupa toti acesti ani ne dam seama ca trebuie sa continuam in spiritul Polaris.

 

Incepand cu anul 2010, American Power Sport este importatorul oficial si exclusic al brandului Polaris in Romania, Bulgaria si Republica Moldova. Iar ca dovada a standardelor inalte de calitate, compania noastra a fost certificata in anul 2015 pentru indeplinirea standardului de calitate ISO 9001:2008, demonstrand competente ce se pliaza pe sistemul de standardizare german. Dezvoltarea companiei prin disciplina si profesionalism ne recomanda ca alternativa de top in domeniul vehiculelor Off-Road.