Noutati

Căutare

Polaris prezinta noile modele 2016

 

Polaris isi mentine pozitia de lider pe segmentul Off-Road datorita imbunatatirii continue a ofertei de produse, dar si cu ajutorul noilor colaborari pe care le-a incheiat in ultimii ani. Recent Polaris a anuntat lansarea noilor modele 2016.


Gama ATV a primit trei noi modele care au fost proiectate pentru a completa oferta si a permite clientilor sa aleaga dintr-o varietate cat mai mare de produse special create pentru toate cerintele Off Road.


Pentru categoria de vehicule ATV entry-level Polaris a lansat modelul Sportsman 450 H.O. care dispune de un motor Prostar ce dezvolta 31 CP. Vehiculul are suspensie MacPherson Strut pe fata, cu o cursa de 20,8 cm si suspensie independenta pe spate (IRS), cu o cursa de 24,1 cm. La fel ca si modelu Sportsman 570, noul ATV are tractiune integrala cuplabila/ decuplabila din mers - On-Demand, True AWD.


Alte doua noutati prezentate sunt modelele Sportsman 850 High Lifter Edition si Sportsman 1000 High Lifter Edition. Pentru o parte din noile lansari, Polaris a colaborat cu echipa High Lifter si astfel au rezultat cele mai performate si capabile vehicule ce pot face fata conditiilor grele de Off Road. Pe modelele Sportsman 850 High Lifter Edition si Sportsman 1000 High Lifter Edition au fost montate motoare Prostar cu o capacitate cilindrica de 850cc, respectiv de 1000cc. Modelul Sportsman 850 High Lifter dispune de 78 CP, modelul Sportsman 1000 High Lifter de 85CP, ambele venind cu servodirectie asistata electronic (EPS). Datorita suspensiilor reproiectate si a arcurilor mai rigide, garda la sol este mai inalta ceea ce permite riderilor sa treaca peste orice obstacol indiferent de cat noroi intampina pe traseu. ATV-urile vin echipate din fabrica cu bullbar fata si spate, anvelope High Lifter Outlaw II de 29 inch, jante din aluminiu si troliu Polaris 3500lb (1587kg).

Imediat dupa lansarea modelului ACE care a redefinit standardele pe piata powersport, creand astfel primul vehicul ce are la baza un sasiu de ATV, dar care vine in acelasi timp cu cabina de o persoana plus scaun sport si care ofera agilitatea unui ATV, dar siguranta unui Side by Side, Polaris a scos pe piata in 2015 si varianta ACE 570, iar pentru anul 2016 a anuntat revolutionarul model ACE 900 SP ce dispune de un motor Prostar, cu o capacitate cilindrica de 875cc, 60 CP si servodirectie asistata electronic (EPS). Imbunatatirile aduse suspensiei independente spate (IRS), impreuna cu anvelope de 25inch si sistemul de tractiune integrala cuplabila/ decuplabila din mers – On-Demand, Truw AWD, fac ca modelul ACE 900 SP sa poata depasi orice ii apare in cale.

Pentru gama de Side by side RZR, Polaris a lansat doua noi modele si a adus imbunatari modelelor deja cunoscute.


Avand in vedere succesul pe care l-a avut modelul RZR S 900, Polaris a decis ca pentru anul 2016 sa lanseze noul model RZR S 1000 EPS ce are o latime de doar 60inch si este capabil sa se strecoare cu usurinta prin orice locuri. Noul vehicul ofera un impresionant raport putere/ greutate si o acceleratie mult mai rapida. RZR S 1000 EPS dispune de 100CP, un motor Prostar, cu o capacitate cilindrica de 1000cm3, servodirectie asistata electronic (EPS), suspensii cu brate duble si amortizoare FOX 2.0 Podium X. Pentru acest nou model, Polaris a modificat scaunele, a optimizat spatiul de la picioare si a montat usi tip ½ inca din fabrica.

Cel mai asteptat model al anului 2016 este noul RZR Turbo. Cei 144 CP produsi de motorul supraalimentat “ Prostar Turbo” cu turbina integrata ofera pasionatilor o noua experienta, ridicand astfel standardele la un alt nivel. Prostar Turbo este cel mai performant, durabil si de neegalat motor montat vreodata din fabrica pe vreun vehicul Off Road. Noul motor vine cu o multitudine de imbunatatiri cum ar fi: pistoane forjate, un nou arbore defazat la 270 grade, biele de inalta rezistenta, o chiuloasa monobloc, supape de evacuare tratate si un nou sistem de lubrifiere cu ulei. Mai mult, pentru controlul puterii motorului, sistemul de management a fost de asemenea upgradat pentru a detecta detonatiile, a controla boost-ul si returul cu debit marit al sistemului de alimentare. Astfel motorul livreaza putere maxima in toate conditiile de altitudine si temperatura. Pentru a face fata oricarei temperaturi motorul a fost dotat cu un nou radiator de racire. Transmisia ultra-eficienta dispune de un sistem nou si performant PVT cu noi ambreiaje si curele de transmisie complet regandite. Aceasta are un reductor inversat, arbori mai puternici si un sistem True On-Demand All-Wheel Drive System imbunatatit care distribuie cei 144 CP. O alta imbunatatire pe care o primeste modelul RZR Turbo sunt performantele suspensii Fox Podium Internal By Pass care asigura pasagerilor o experienta aparte.

A fi posesorul unui RZR inseamna mai mult decat sa te aventurezi pe trasee prin paduri, munti si noroaie, inseamna sa faci parte din familia Polaris, o comunitate de rideri care impartasesc acelasi stil de viata si isi traiesc la maxim experientele.


Pentru anul 2016 gama Ranger primeste noi modele si imbunatatiri pentru cele deja existente pe piata. Noul si spectaculosul modelul Ranger XP 900 EPS High Lifter Edition Stealth Black preia cateva din caracteristicile modelului RZR XP 1000 High Lifter Edition. Acesta dispune de servodirectie asistata electronic (EPS), transmisie imbunatatita pentru un cuplu mai mare, admisie si evacuare marite. Sistemul Pro-Lock AWD este mai rapid, oferind aproape instantaneu putere celor 4 roti atunci cand riderul are mai mare nevoie si revine la modul 2WD atunci cand nu mai este nevoie, iar toate aceste schimbari se produc in mers, fara a opri. Deoarece si pentru aceasta lansare Polaris a colaborat cu echipa High Lifter, vehiculul vine echipat din fabrica cu bullbar fata si spate, cu un puternic troliu de 4500 lb (2041 kg) montat mai sus comparativ cu celelalte modele Ranger, si cu anvelope High Lifter Outlaw II de 28 inch.


Ranger EV Li-Ion este un alt model nou lansat ce are un motor cu inductie de 48volti, monitorizat de un sistem specific Battery Management Controller care permite in permanenta vizualizarea statutului bateriei.


Modelele Ranger Crew 900-5, Ranger Crew 900-6, Ranger XP 570 si Ranger Crew 570-6 au primit mai multe putere si dispun de sistemul de tractiune Pro-Lock On-Demand All-Wheel Drive.Vehiculele Ranger 900 vor dispune de 68CP, pe cand modelele 570 vor avea 46CP potrivit noilor imbunatatiri.


Polaris Industries a demonstrat inca o data ca pune satisfactia clientilor pe primul loc si in fiecare an tine sa lanseze modele cat mai variate care sa acopere un spectru cat mai larg de necesitati.


Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi stiri despre Polaris, urmariti-ne pe pagina noastra oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/polaris.romania

Despre Polaris
Polaris este un lider recunoscut in industria de Powersports cu vanzari anuale in 2014 de 4,5 miliarde USD. Folosindu-se de design si inginerie de ultima ora, construieste si distribuie pe plan international snowmobile, ATV-uri, vehiculele RANGER, motociclete Victory si Indian pentru uz recreational si utilitar.

Compania produce de asemenea o linie de vehicule electrice si de mici dimensiuni impreuna cu brandurile Motorcars Global Electric (GEM), Goupil Industrie SA si Aixam Mega.


Polaris imbunatateste experienta traita alaturi de un vehicul Off-Road sau On-Road cu ajutorul unei linii complete de echipamente si accesorii creata de brandurile Pure Polaris, Klim, Kolpin, Cycle Country si Pro Armor.


In Romania, Bulgaria si Republica Moldova brandul este reprezentat de importatorul oficial exclusiv American Power Sport prin reteaua de dealeri autorizati ce poate fi gasita la adresa de internet: www.polarisdealers.ro/dealeri/

INAPOI LA ARHIVA