Noutati

Căutare

Campionatul National Transcarpatic RallyRaid 2015

Transcarpatic RallyRaid 2015 este o competitie ce s-a desfasurat pe durata a 5 zile, cu 4 zile de intreceri intinse pe 1200 km. Raliul a cuprins 700 km de proba speciala unde concurentii s-au intrecut pentru a parcurge traseul in timpul cel mai scurt.
 

In prima zi cursa a pornit de la Brasov catre Odorheiul Secuiesc, cu intoarcere in Brasov, iar echipajul cu numarul 120 aflat la bordul unui POLARIS RZR XP 900 s-a aventurat prin zone de deal si munte. A doua zi au avut de parcurs traseul dintre Brasov si Onesti, cu trecere prin Covasna. In a treia zi de Transcarpatic Rally Raid cei doi au traversat zona cuprinsa intre Onesti si Braila, o portiune de campie, cu drumuri forestiere, iar principalul obstacol in calea timpului fiind ploaia cazuta cu o noapte inainte, fenomen ce a facut ca majoritatea drumurilor sa fie pline cu noroi si apa, doar bune de trecut cu-n RZR.
 

Ultima zi de concurs s-a desfasurat intre Braila si Mangalia, aceasta portiune de traseu fiind cea mai solicitanta atat pentru pilot, cat si pentru copilot datorita vitezelor mari, dar si a complexitatii.
 

Din punct de vedere al competitiei in sine, cele mai importante aspecte care fac diferenta in clasament sunt fiabilitatea vehiculelor, spiritul de orientare al echipajelor precum si capacitatea pilotului de a se adapta rapid la schimbarile bruste de suprafata si conditii intalnite pe traseu.
 

Pana la urmatoarea competitie ce va avea loc la Timisoara, in perioada 28-30 octombrie, vrem sa multumim pilotului si copilotului pentru mandrul loc 5 obtinut in clasamentul general. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara o coordonare de exceptie, o strategie adecvata fiecarei etape, fara determinarea echipajului si fara un Polaris care sa ii poarte victoriosi peste tot.

INAPOI LA ARHIVA