Noutati

Căutare

O noua iesire Polaris Adventure Club s-a incheiat!

Weekendul trecut, 23-25 octombrie 2015, echipa Polaris Adventure Club s-a adunat pentru o noua iesire Off Road plina de adrenalina si momente frumoase. Grupul s-a cazat la pensiunea La Caramidari, in localitatea Chiojdu, judetul Buzau, iar ghid pe traseu ne-a fost Roland Matasa, caruia ii multumim pentru tot sprijinul acordat.


Vineri seara, pe 23 octombrie, echipa s-a aventura intr-o prima iesire, in imprejurimile Chiojdului, pe un traseu de noapte, de aproximativ 2 ore.


Sambata, dupa micul dejun, echipa formata din 8 vehicule, 6 Side by side-uri si 2 ATV-uri, a pornit la drum spre muntii Siriului, spre Lacul Siriului si Lacul Vulturilor.

La intoarcere au poposit la zimbraria „Valea Zimbrilor”, o frumoasa rezervatie naturala infiintata in 2008 ca parte a unui proiect pentru dezvoltare turistica a zonei la care au participat primariile Prejmer si Vama Buzaului precum si Consiliul Judetean Brasov si Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov. La inceput aici se gaseau 5 zimbri primiti din strainatate, 2 din Austria, 2 din Elvetia si 1 din Italia. Ulterior rezervatia a mai primit inca 5 exemplare, toate din Franta.


Se pare ca aerul de munte, clima si peisajul le-au priit zimbrilor de aici pentru ca acum exista 23 de exemplare in cei 92 ha de rezervatie naturala, din care 80 ha de padure si 12 ha de pasune. Pe langa zimbri in rezervatie se mai gasesc si 3 cerbi si doua ciute – o excelenta atractie pentru cei mici. Intreaga rezervatie este o oaza de liniste unde au poposit si ei pentru a-si incarca bateriile.


Seara, dupa o zi plina de adrenalina, toata lumea s-a strans la pensiune pentru cina festiva organizata si pentru a impartasi din experientele traite alaturi de vehiculele Polaris.


Vrem sa multumim din nou echipei La Caramidari pentru acest weekend excelent si pentru tot ceea ce ne-a oferit. De asemenea vrem sa multumim tuturor celor care s-au alaturat acestei iesiri si ii asteptam si la urmatoarele aventuri Polaris Adventure Club.

Mai multe fotografii si inregistrari de la eveniment puteti vedea pe pagina noastra oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/polaris.romania

INAPOI LA ARHIVA