Noutati

Căutare

POLARIS RACING ROMANIA locul 2 la "Vaneaza Lupul" 2011 clasa Open

Proaspat infiintata echipa POLARIS RACING ROMANIA a fost reprezentata cu succes de catre pilotul Sever Chiujdea si de vehiculul sau, noul POLARIS SPORTSMAN 850 R-XP EPS, ocupand cea de-a doua treapta a podiumului la cea de-a V-a editie a concursului international âVaneaza Lupulâ care a avut loc in Cluj, in perioada 20-23 Aprilie 2011.

CITESTE MAI MULT

Intalnire Polaris Adventure Club Baile Tusnad 20-22 Mai 2011

Ne face placere sa anuntam prima aventura din acest an dedicata vehiculelor de tip ATV si Ranger Polaris Adventure Club. Aceasta va fi organizata in perioada 20 - 22.05.2011 in Baile Tusnad, Jud. Harghita . Oricine are un vehicul Polaris poate participa la aceasta iesire. Dificultatea traseului va fi medie si vom avea ocazia sa admiram superbele peisaje din zona. In atasament gasiti toate detaliile necesare inscrierii si participarii la aventura Polaris Adventure Club.

CITESTE MAI MULT

POLARIS ROMANIA prezenta la SMAEB 2011!

In perioada 09-10 Aprilie 2011 Polaris Romania va participa la Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB) care va avea loc in cadrul Romaero Baneasa.

CITESTE MAI MULT

POLARIS ROMANIA pune bazele echipei POLARIS RANCING incepand colaborarea cu pilotul Sever Chiujdea

Incepand cu anul 2011, Polaris Romania a dorit sa intre oficial in calendarul competitional de profil. In acest sens au fost puse bazele echipei POLARIS RACING incepandu-se colaborarea cu unul dintre cei mai tineri piloti, Sever Chiujdea in varsta de numai 17 ani, care va concura pe modelul POLARIS SPORTSMAN 850 XP EPS.

CITESTE MAI MULT

PREGATESTE-TI VEHICULUL POLARIS DE PRIMAVARA!

Odata cu venirea primaverii Polaris Romania va intampina cu oferta speciala. Pentru orice pachet complet de revizie achizionat din reteaua noastra de dealeri primiti un discount de 25%.

CITESTE MAI MULT

Intalnire Polaris Adventure Club - Sarata Monteoru - AMANATA

Intalnirea Polaris Adventure Club care trebuia sa aibe loc in perioada 18-20 Martie in Sarata Monteoru, Jud Buzau a fost amanata din cauza vremii nefavorabile. Aceasta va fi reprogramata pentru o data ce va fi stabilita ulterior.

CITESTE MAI MULT

POLARIS ROMANIA isi extinde reteaua de dealeri si service-uri autorizate

Incepand cu anul 2011 POLARIS ROMANIA doreste sa-si extinda reteaua de dealeri si service-uri autorizate in toate judetele tarii. Astfel dorim sa anuntam deschiderea celor mai noi colaboratori in judetele Hundeoara si Prahova.

CITESTE MAI MULT

Intalnire Polaris Adventure Club, Sarata Monteoru - Buzau, 18-20 Martie 2011

Ne face placere sa anuntam prima aventura din acest an dedicata vehiculelor de tip ATV si Ranger Polaris Adventure Club. Aceasta va fi organizata in perioada 18.03 - 20.03.2011 in Sarata Monteoru, Judetul Buzau. Oricine are un vehicul Polaris poate participa la aceasta iesire. Dificultatea traseului va fi medie si vom avea ocazia sa admiram superbele peisajele din vecinatatea Vulcanilor Noroiosi. Mai jos gasiti toate detaliile necesare inscrierii si participarii la aventura Polaris Adventure Club.

CITESTE MAI MULT

OFERTA SPECIALA ACCESORII POLARIS

PACHET UPGRADE SUSPENSIE COMPLET RZR Doriti sa achizitionati un POLARIS RZR sau sa imbunatatiti performanta celui pe care deja il detineti?

CITESTE MAI MULT

POLARIS INDUSTRIES anunta rezultate financiare record inregistrate in anul 2010

Polaris Industries face public anuntul referitor la rezultatele financiare record inregistrate in anul 2010, acestea atingand cotele cele mai inalte inregistrate de Polaris Industries de la infiintare, in anul 1954, si pana in prezent.

CITESTE MAI MULT
« Pagina precedenta 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 Pagina urmatoare »