Noutati

Căutare

Polaris Romania va prezinta solutiile de deszapezire Polaris - BOSS

Ne face deosebita placere sa va prezentam cea mai eficienta solutie de deszapezire destinata strazilor inguste, spatiilor comerciale deschise, parcarilor mari, parcurilor, trotuarelor, cartierelor rezidentiale sau satelor si comunelor ce nu beneficiaza de o firma de salubritate.

CITESTE MAI MULT

Anunt important privind reteaua de dealeri autorizati Polaris

Incepand cu luna Februarie a anului 2010, companiile Pro ATV Snow Miercurea Ciuc - Harghita, Porutiu Consulting Baia Mare - Maramures si Vitraliu Constanta nu mai fac parte din reteaua dealerilor autorizati POLARIS pe teritoriul Romaniei

CITESTE MAI MULT

POLARIS Industries lanseaza in parteneriat cu Robby Gordon noul Ranger RZR 4

In urma cu noua luni, Polaris Industries a facut public anuntul privind colaborare cu pilotul american Robby Gordon, iar azi suntem mandri sa va prezentam primul proiect dezvoltat de catre acesta impreuna cu inginerii Polaris, noul RANGER RZR 4. Inainte de acest model, fanii vehiculelor Side-by-Side care doreau sa incerce experienta numita RZR, trebuiau sa se limiteze la doar doua persoane. Acest lucru nu mai este un impediment deoarece Polaris a lansat primul Side-by-Side din clasa sport echipat cu locuri pentru 4 persoane.

CITESTE MAI MULT

Polaris Industries lanseaza editiile limitate 2010

In acelasi timp cu lansarea modelelor 2010, Polaris Industries a lansat si linia de vehicule disponibile in editie limitata.

CITESTE MAI MULT

POLARIS 600 RUSH a fost ales snowmobilul anului 2010!

Modelul 600 Rush a fost recompensat cu distinctia âSnowmobilul anului 2010â in numarul din luna noiembrie a publicatie americane âSnow Goerâ. Acest fapt s-a datorat suspensiei progresive spate, o inovare majora in industria snowmobilelor. Este primul snowmobil cu suspensie spate progresiva, ce permite trecerea peste obstacole la fel de bine ca o motocicleta de cross. Noua suspensie este conceputa sa absoarba socurile si sa transfere toata greutatea catre sasiul Pro-Ride, izoland conducatorul de toate socurile pe care le poate simti.

CITESTE MAI MULT

Polaris Romania va invita la service pentru campania 2009-2010 de verificare si pregatire a vehiculului dumneavoastra Polaris pentru sezonul rece!

Incepand cu anul trecut am demarat o campanie nationala de pregatire a vehiculelor Polaris pentru sezonul rece. Tinand cont de succesul de care aceasta campanie s-a bucurat in trecut, ne-am hotarat sa continuam si in acest an.

CITESTE MAI MULT

Prezentarea documentelor pe care trebuie sa le primiti o data cu achizitionarea oricarui vehicul Polaris

In prezentarea urmatoare veti putea afla ce documente veti primi o data cu achizitionarea unui vehicul POLARIS

CITESTE MAI MULT

Polaris Romania lanseaza sectiunea de anunturi Second Hand!

Daca ai un vehicul Polaris si doresti sa il vinzi, POLARIS Romania te ajuta sa iti faci cunoscut anuntul!

CITESTE MAI MULT

Polaris Ranger XP Firexpress prezent la ziua Pompierilor judetului Ilfov

Polaris Romania prezenta la manifestarile prilejuite de Ziua Pompierilor cu singurul Polaris Ranger XP echipat cu sistemul de stingere a incendiilor Firexpress

CITESTE MAI MULT

POLARIS LANSEAZA PRIMUL VEHICUL 4X4 ELECTRIC

O data cu lansarea modelelor 2010 in Minneapolis, SUA, Polaris a revolutionat piata off-road lansand primul vehicul 4x4 electric.

CITESTE MAI MULT
« Pagina precedenta 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 Pagina urmatoare »