Noutati

Căutare

Test drive cu noile modele Polaris in Bulgaria, la Borovets (15-17.05.2015)

In perioada 15 - 17 mai 2015, echipa Polaris a organizat in Bulgaria un eveniment Off Road destinat tuturor celor pasionati de aventura si adrenalina. Participantii au avut ocazia sa testeze noile modele si sa afle informatii suplimentare despre promotiile Polaris. La eveniment au fost prezenti mai multi jurnalisti din presa locala: din partea postului national de televiziune Nova Television si din partea presei scrise: AutoBild.bg, Off Road Bulgaria si 360 Mag.

CITESTE MAI MULT

Polaris Romania a participat la o noua editie SMAEB

Pasionatii de Off Road au avut oportunitatea sa admire si sa discute cu echipa Polaris Romania despre noile modele 2015, despre ofertele promotionale, dar si despre iesirile Polaris Adventure Club.

CITESTE MAI MULT

Ne vedem si anul acesta la SMAEB!

Brandul Polaris va fi prezent si anul acesta la Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti ajuns la cea de-a XIII-a editie. Expozitia va avea loc in perioada 17-19 Aprilie in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO, pavilioanele C1, C2 si C4, iar standul Polaris Romania ce va fi situat in pavilionul C2, standul 25.

CITESTE MAI MULT

Invitatie Polaris Adventure Club Baile Tusnad - judetul Harghita 03-05 aprilie 2015

Avem placerea sa va invitam la prima iesire Polaris Adventure Club din 2015 prin care dorim sa anuntam startul aventurilor Polaris! Evenimentul este programat in weekendul 03-05 aprilie 2015 si de data aceasta vom vizita zona muntilor Harghita si imprejurimile. Ne vom caza, vom manca si ne vom relaxa la Pensiunea Sara din Baile Tusnad, judet Harghita. Ghid in aceasta aventura Off Road ne va fi Alin Neagoe si alaturi de el vom parcurge trasee cu o dificultate medie, ce ne vor purta prin muntii Harghitei, prin zona Miercurea Ciuc si multe alte zone spectaculoase ce nu trebuie ratete odata plecati la drum in aventura Polaris Adventure Club.

CITESTE MAI MULT

O noua achizitie: Producatorul american de motociclete electrice Brammo s-a alaturat echipei Polaris

Polaris isi continua investitiile la nivel global, iar dupa achizitia mai multor companii din domeniul Powersports, precum Kolpin sau Pro Armor, acestia au hotarat sa sustina recapitalizarea producatorului american de motociclete electrice Brammo, pentru ca acesta sa continue sa dezvolte si sa construiasca vehicule propulsate electric.

CITESTE MAI MULT

Polaris si Xtreme Plus fac din nou echipa la Dakar 2015

Polaris si Xtreme Plus fac echipa din nou la faimosul raliu Dakar. Aceasta colaborarea s-a mentinut de cativa ani si i-a permis pilotului francez Willy Alcaraz sa obtina pana acum 3 victorii consecutive. Anul acesta la raliu participa 3 vehicule Polaris RZR XP 1000.

CITESTE MAI MULT

O noua iesire Polaris Adventure Club s-a incheiat

Ne face placere sa va anuntam ca o noua iesire Polaris Adventure Club a avut loc weekendul trecut in Sinaia, judet Prahova. La iesire s-au inscris 10 participanti: 6 RZR-uri si 4 ATV-uri. Sambata dimineata dupa micul dejun intreaga echipa Polaris a plecat la drum spre o noua aventura Off Road.

CITESTE MAI MULT

Oferte speciale de toamna!

Va asteptam in service-ul nostru din Otopeni - Calea Bucurestilor, nr 57A cu vehiculul Polaris pentru a va bucura de promotiile de toamna!

CITESTE MAI MULT

Invitatie Polaris Adventure Club - Sinaia - 07-09 noiembrie 2014

Avem placerea sa va invitam la o noua iesire Polaris Adventure Club ce va avea loc la Sinaia in perioada 07-09 noiembrie 2014. Ghid in aceasta aventura Off Road ne va fi Adrian Ion si alaturi de el vom putea vizita Piscul Cainelui, Picioru Vornicu, Transbaiului si alte atractii din zona. Traseul va fi mediu spre dificil, cu urcari tehnice si destul de lungi prin padure. Avand in vedere faptul ca aceasta iesire se suprapune cu sarbatoarea Sf. Mihail si Gavril trebuie sa ne grabim si sa rezervam cat mai repede camerele, deoarece toata Valea Prahovei este plina de turisti. De asemenea veti vedea in invitatie ca vrem sa cinam vineri seara la Taverna Sarbului, unde trebuie sa facem rezervari din timp.

CITESTE MAI MULT

Deschiderea primei fabrici de productie Polaris din Europa

La sfarsitul lunii septembrie Polaris Industries Inc. a anuntat deschiderea oficiala a primei fabrici de productie Polaris ce se afla in afara Americii de Nord. Constructia se intinde pe aproximativ 32000m2 si este dedicata vehiculelor Off Road.

CITESTE MAI MULT
« Pagina precedenta 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 Pagina urmatoare »