Noutati

Căutare

Intalnire Polaris Adventure Club 2 - 4 Martie 2012, Baile Tusnad, Jud. Harghita

Weekendul 2-4 Martie a marcat prima iesire Polaris Adventure Club din anul 2012, inaugurand astfel deschiderea oficiala a unui nou sezon de aventura.

CITESTE MAI MULT

Polaris Industries inregistreaza rezultate record in anul 2011

Polaris Industries a anuntat rezultate financiare record pentru anul 2011

CITESTE MAI MULT

Polaris Industries introduce noul RANGER RZR XP 4 900

Dupa succesul inregistrat in luna ianuarie 2011 odata cu lansarea unei noi clase in familia Side-by-Side, Polaris Industries introduce noul RZR XP 4 900, cel mai performant vehicul off-road de patru locuri de pe piata. Acesta detine multe dintre atributele predecesorului sau RZR XP 900 : motorul 900 Twin Prostar cu o putere de 88 de cai, suspensie spate cu trei brate, tractiune integrala cuplabila / decuplabila din mers la orice viteza, garda la sol de 33 cm, reusind astfel sa treaca cu usurinta peste obstacolele din teren.

CITESTE MAI MULT

POLARIS Romania prezinta sistemul Firexpress de combatare a incendiilor

In data de 08.12.2011 Polaris Romania a avut ocazia de a prezenta in fata autoritatilor locale din Tulcea si I.G.S.U Tulcea in incinta taberei Bididia capacitatile utilitare ale vehiculelor marca POLARIS.

CITESTE MAI MULT

Polaris inaugureaza deschiderea primului showroom din Vestul Romaniei

UCMotors - membru UCM group - a deschis la Resita, pe strada Paul Iorgovici nr. 36, primul show-room POLARIS din vestul Romaniei. Acesta ofera, intr-un cadru destinat exclusiv uneia dintre cele mai exclusiviste marci mondiale, gama completa de autovehicule de tip ATV si snowmobile produse de liderul incontestabil al domeniului, Polaris Industries USA, piese de schimb, accesorii, echipamente originale dar si articole exclusive UCMotors.

CITESTE MAI MULT

Polaris Industries investeste in Brammo, leaderul motocicletelor electrice

Polaris Industries a anuntat luna trecuta o investitie in Brammo, un producator de baza a tehnologiei vehiculelor electrice si a motocicletelor. Prin aceasta investitie, Polaris capata acces la tehnologia vehiculelor electrice precum si expunerea pe piata motocicletelor electrice, aflata intr-o continua crestere.

CITESTE MAI MULT

Polaris Industries inregistreaza rezultate financiare record in cel de-al treilea trimestru al anului 2011

CEO-ul Polaris, Scott Wine, a declarat:In ciuda conditiilor economice dificile, anuntam cu placere un nou record trimestrial pentru vanzari, profit net si castiguri pe actiuni. Sunt mandru de modul in care echipa Polaris a continuat cresterea si productivitatea in al treilea trimestru.

CITESTE MAI MULT

Intalnire Polaris Adventure Club 2 - 4 Decembrie 2011 - Sinaia, jud. Prahova

Ne face placere sa anuntam ultima iesire Polaris Adventure Club din acest an, care va avea loc in perioada 2-4 Decembrie la Sinaia, Judetul Prahova. Oricine are un vehicul Polaris poate participa la aceasta iesire, iar cu aceasta ocazie veti avea oportunitatea de a va inscrie in Polaris Adventure Club, unde veti beneficia de promotii speciale si alte surprize destinate doar membrilor. Mai jos gasiti toate informatiile legate de intalnirea Polaris Adventure Club.

CITESTE MAI MULT

Polaris Industries semneaza un nou contract cu fortele armate ale S.U.A pentru furnizarea de ATV-uri, piese de schimb si remorci

Minneapolis, 29 Septembrie 2011 - Polaris Industries anunta semnarea unui contract pe o perioada de trei ani de zile in valoare de 54 milioane de dolari, pentru livrarea de ATV-uri, piese de schimb si remorci catre trupele de securitate din Afganistan si Irak, guvernul S.U.A si alte forte aliate.

CITESTE MAI MULT

Polaris Adventure Club Cheia - judetul Prahova 30 Septembrie-02 Octombrie 2011

Weekendul 30 Septembrie-2 Octombrie a reprezentat un prilej de intalnire pentru membrii Polaris Adventure Club. Posesorii de ATV si Side-by-Side Polaris s-au reunit la Cheia in judetul Prahova pentru a deschide oficial sezonul de toamna 2011. Astfel, sambata in jurul orei 10.00 participantii s-au strans in fata pensiunii âLa Rosaâ pentru a pleca pe traseul stabilit de catre reprezentantii Polaris.

CITESTE MAI MULT
« Pagina precedenta 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 Pagina urmatoare »