Noutati

Căutare

Noua colectie de snowmobile Polaris 2016

Cu o experienta de peste 60 de ani, Polaris este recunoscut ca fiind un inovator in domeniu, dar cum reuseste mereu sa vina cu produse noi? Imbunatatind vehiculele si oferind clientilor sai cat mai multe variante potrivite pentru orice tip de zapada.

Noile snowmobile RMK sunt create avand la baza sasiu AXYS, suspensii pe fata si pe spate reproiectate, motoare puternice si componente din fibra de carbon pentru scaderea greutatii si cresterea puterii. Colectia de snowmobile Polaris 2016 prezinta 20 de modele din gamele RMK, RUSH si SWITCHBACK ce vin cu sasiu AXYS.

Pe langa modelele deja cunoscute au fost introduse pe piata si 4 noi modele precum: 800 SKS 155, 800 RUSH PRO-S „Night Lightning” Limited Edition, 800 Switchback Adventure si 800 Switchback ASSAULT Terrain Dominator Limited Edition. In total colectia de snowmobile dispune de 30 de modele ce au fost create pentru o gama cat mai larga de utilizatori.

„Am promis sa livram snowmobile ce se potrivesc oricarui stil – recreational ori utilitar, iar pentru colectia 2016 am lansat modele ce sunt capabile sa faca fata oricarei provocari” a declarat Chris Wolf,  Directorul General al diviziei de snowmobile.

Gama RMK primeste in 2016 o multitudine de imbunatatiri si modelul Polaris 800 Pro RMK 155 nu face exceptie. Acesta a fost modificat pentru a oferi un impuls marit la pornire, control sporit si raspuns imediat la comenzi. Noul sasiu AXYS, garda la sol marita, noile suspensii, designul senilei si puternicul motor de 800 High Output fac ca snowmobilul sa ofere riderului performante de top, iar cu un designul compact, cu o greutatea totala a vehiculului de doar 185,1 kg si cu noua suspensie spate ce este mai rigida si mai usoara fata de precedenta cu 1,36kg, ofera pasionatilor de aventura un control sporit.

In ceea ce priveste imbunatatirile primite de modelul 800 Pro RMK 155 reamintim ca vine echipat din fabrica cu senile  „Series 6 2.6 inch” ce ofera o tractiune si un impuls marit la pornire. De asemenea Polaris a montat brate din aluminiu si amortizoare ajustabile premium „Walker Evans Piggyback” pentru a furniza experiente inedite in orice conditii.

Datorita greutattii sale de doar 185,1 kg, modelul 800 Pro RMK 155 ramane cel mai usor si performant vehicul de zapada adanca din clasa sa.

Gama completa RMK cuprinde urmatoarele modele:

- 600 RMK 144;

-  600 RMK 155;

- 600 PRO-RMK 155;

- 800 SKS155;

- 800 RMK 155;

- 800 PRO-RMK 155;

- 800 RMK Assault 155;

- 800 PRO-RMK 163.

Gama Widetrak primeste si ea imbunatatiri, astfel ca modelele 2016 vin echipate cu skiuri PRO-Float si cu senile cu o latime de 20 inch. Gama fiind creata pentru scop utilitar, dar si recreational, Polaris a marit spatiul de depozitare de sub scaun si din cargo box.

Gama completa Widetrak cuprinde:

- 600 IQ Widetrak;

- 500 Widetrak LX;

- 550 Widetrak;

- 550 Widetrak LX;

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi stiri despre Polaris, urmariti-ne pe pagina noastra oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/polaris.romania

 

Despre Polaris

Polaris este un lider recunoscut in industria de Powersports cu vanzari anuale in 2014 de 4,5 miliarde USD. Folosindu-se de design si inginerie de ultima ora, construieste si distribuie pe plan international snowmobile, ATV-uri, vehiculele RANGER, motociclete Victory si Indian pentru uz recreational si utilitar.

Compania produce de asemenea o linie de vehicule electrice si de mici dimensiuni impreuna cu brandurile Motorcars Global Electric (GEM), Goupil Industrie SA si Aixam Mega.


Polaris imbunatateste experienta traita alaturi de un vehicul Off-Road sau On-Road cu ajutorul unei linii complete de echipamente si accesorii creata de brandurile Pure Polaris, Klim, Kolpin, Cycle Country si Pro Armor.


In Romania, Bulgaria si Republica Moldova brandul este reprezentat de importatorul oficial exclusiv American Power Sport prin reteaua de dealeri autorizati ce poate fi gasita la adresa de internet: www.polarisdealers.ro/dealeri/

INAPOI LA ARHIVA